1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Box a little slugish, anything to clear up cache?

Discussion in 'Zgemma-Star H.2S' started by KingyWig2110, Dec 19, 2016.

  1. KingyWig2110

    KingyWig2110 Registered

    74
    0
    6
    Hi guys recently my box is running a little slugish, epg taking longer to load up, when moving across bouquets it freezes then catches up with itself and when i load the plugin page up it comes up black before it comes on after a few seconds, its usually pretty sharp, im running whooshbuild v5.003 with slyk HD skin, i just wondered is there a plugin i can use to clear cache or anything occasionally to keep it running smoothly
    Thanks in advance

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
     
  2. Willo3092

    Willo3092 TK Veteran Forum Supporter

    4,128
    1,385
    133
    Male
    East Midlands
    Cacheflush should already be installed and running automatically on Wooshbuild. Go to Plugins > Remove Plugins and see if it's in the extension list to check it's there.
     
  3. KingyWig2110

    KingyWig2110 Registered

    74
    0
    6
    Thanks for the reply, yes it is already installed, does this run automatically? Just strange how its just started to get like this, i haven't been recording at the time or haven't even got any recordings filling up my usb

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
     
  4. Willo3092

    Willo3092 TK Veteran Forum Supporter

    4,128
    1,385
    133
    Male
    East Midlands
    Could be something running in the background, toppicks scripts, movie organisor, something like that. Is it happening all of the time?
     
  5. KingyWig2110

    KingyWig2110 Registered

    74
    0
    6
    Only occasionally these last couple of days, i did software updates to see if that solved any bugs but it didn't, i can live with it just wondered if anyone had similar issues
    Thanks for your reply Willo

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
     
  6. Willo3092

    Willo3092 TK Veteran Forum Supporter

    4,128
    1,385
    133
    Male
    East Midlands
    The software update might be the cause! they're not always perfect lol
     
  7. KingyWig2110

    KingyWig2110 Registered

    74
    0
    6
    I'll persevere with it see if any future updates sort it lol, thanks again

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
     
  8. murdotechmob

    murdotechmob Registered

    196
    4
    18
    I had this problem with slow/freezing epg when using a slow 4gb USB 2.0 pen drive as the epg was stored on it. When I replaced it with a 32gb USB 3.0 pen drive problem solved.

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk
     
  9. KingyWig2110

    KingyWig2110 Registered

    74
    0
    6
    Mines a 128gb sandisk cruzer blade so im thinking that can't be my issue il see how i go with future updates

    Sent from my SM-G900F using Tapatalk
     
  10. Alien Heads

    Alien Heads TK Veteran

    620
    37
    28
    The usb ports are usb 2.0 so a usb 3.0 storage device would only work at usb 2.0 speed.