1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cable tuner no channels

Discussion in 'Zgemma Star H.2H' started by Paulo663, Dec 2, 2016.

  1. Paulo663

    Paulo663 Registered

    104
    0
    16
    Male
    {Worker
    TS17 5BE
    Over the last few days i've woke up to HD channel holes in my epg.
    Rescans have sorted this, but today cable scan not picking any channels up.
    Could this be my splitter, cable into back of box or zgemma.
    Have noticed its been taking longer and longer to change between tuners sometimes upto 1 min.
    May do a reflash of dsayers latest version as i think i'm one behind
    Any ideas chaps
    Just my luck, been running zgemma side by side with my sky box for 8 months now and sky tv ends on monday too!

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk
     
  2. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,327
    1,467
    133
    Male
    Just doing an update on my image should be ready in about 15 minutes

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk
     
  3. Paulo663

    Paulo663 Registered

    104
    0
    16
    Male
    {Worker
    TS17 5BE
    Cheers dsayer, could a reflash solve the problem.

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk
     
  4. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,327
    1,467
    133
    Male
    Reading back maybe not double check your fconnector isn't loose the stupid push in adapter can be sensitive

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk
     
  5. Paulo663

    Paulo663 Registered

    104
    0
    16
    Male
    {Worker
    TS17 5BE
    No probs, @ work now so will investigate tomorrow - have a spare cable & splitter so hopefully one or the other.

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk