1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can anyone with Team Viewer help me please?

Discussion in 'Zgemma-Star H.2S' started by adamrt, Dec 28, 2016.

  1. adamrt

    adamrt Registered

    67
    2
    8
    I'm a first time user and I am having difficulties getting a line to work, I have tried Filezilla but something isnt working?

    ---------- Post Merged at 01:04 PM ----------

    i'm getting Insecure server, it does not support FTP over TLS.
     
  2. dangerous

    dangerous TK Veteran

    3,148
    601
    133
    Male
    {Power Plant Operater
    UK
    Ask your provider, good Providers usually help you get up and running
     
  3. cactikid

    cactikid VIP Member

    15,712
    944
    133
  4. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,067
    1,329
    133
    Male
    Need a bit more information ie what image your using vix or openatv and the steps your using for filezilla
     
  5. adamrt

    adamrt Registered

    67
    2
    8
    I have a Zgemma H2S, I have down loaded Filezilla, i have input the IP address of the box and host as the password, gone to use then keys then added the file but nothing??
     
  6. dangerous

    dangerous TK Veteran

    3,148
    601
    133
    Male
    {Power Plant Operater
    UK
    If your using a mgcamd line you will need a mg_cfg file as well
     
  7. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,067
    1,329
    133
    Male
    Again what line is it? newcamd.list or CCcam.cfg does it start with N or C or CWS? have you ran the cam? What image are you using?

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk
     
  8. adamrt

    adamrt Registered

    67
    2
    8
    its a newcam line, how do I run it?
     
  9. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,067
    1,329
    133
    Male
    Have you got a mg_cfg file there aswell? Need to know what image your using because vix and openatv have different methods of starting cams

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk
     
  10. adamrt

    adamrt Registered

    67
    2
    8
    yes the is a file called mg_cfg

    Im sorry I dont understand what image?
     
  11. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,067
    1,329
    133
    Male
    Menu, information, about

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk
     
  12. adamrt

    adamrt Registered

    67
    2
    8
    openATV, thanks
     
  13. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,067
    1,329
    133
    Male
    Ok menu, Infopanel, softcam panel, cam 1 should be mgcamd if not press right to change it.

    Then green to restart

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk
     
  14. adamrt

    adamrt Registered

    67
    2
    8
    they was both empty, so cam 1 mg what about cam 2?
     
  15. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,067
    1,329
    133
    Male
    Leave cam 2 no cam are the premium channels working?
     
  16. adamrt

    adamrt Registered

    67
    2
    8
    yes, looks all ok, the EPG isnt showing all the channel info?
     
  17. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,067
    1,329
    133
    Male
  18. adamrt

    adamrt Registered

    67
    2
    8
    Thank you everyone for all your help, I have the TV working and most things are ok, just need to sort out the recording,rewinding as that isnt working and it still isnt showing all the info on EPG.

    Special thanks to Kingsat who used team viewer and sorted a lot out for me

    Great teamwork