1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hi Guest, If you haven't already please like our Facebook Page. We post Discount Codes for the Major online retailers. We saved members a fortune over Xmas and continue to post amazing discounts for everyday items. You need to add us to see what i'm taking about. CLICK HERE - click LIKE, add us to "SEE FIRST". So you don't miss expiring codes.

Changed to Talk Talk & paid channels no longer working..HELP!?!

Discussion in 'Zgemma-star 2S' started by champion9, Jun 20, 2016.

  1. champion9

    champion9 Registered

    161
    8
    18
    Hi Everyone,

    I used to have Sly broadband set up with my Zgemma Star 2S box and everything worked fine for sometime. Today we switched to Talk Talk broadband which is fully working but the only thing that wont work is the paid channels on the Zgemma Star 2S box. Has anyone had a similar issue and been able to rectify the issue?

    Thanks
     
  2. RianPatel18

    RianPatel18 Registered

    2
    0
    0
    Hi Everyone,

    I used to have Sly broadband set up with my Zgemma Star 2S box and everything worked fine for sometime. Today we switched to Talk Talk broadband which is fully working but the only thing that wont work is the paid channels on the Zgemma Star 2S box. Has anyone had a similar issue and been able to rectify the issue?
     
  3. Delboy007

    Delboy007 Registered

    150
    1
    18
    Have you restarted your cam?



    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  4. champion9

    champion9 Registered

    161
    8
    18
    not sure what you mean....how would I do this?
     
  5. dillyp70

    dillyp70 PETER DILWORTH

    0
    6
    20
    {Roofer
    merseyside
    Blue button
    Softcam manager
    Go to highlighted cam eg mgcamd 1.38 and press yellow to restart well mine is yellow at the bottom it will say which one to restart
     
  6. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,621
    1,700
    133
    Male
    Have you rebooted box since the provider changed so your box gets the new ip address
     
  7. kiddac

    kiddac

    0
    39
    12
    you went from sky broadband to talk talk???? Are you insane. If you are not now, you soon will be. Welcome to hell. Broadband hell.
     
  8. dillyp70

    dillyp70 PETER DILWORTH

    0
    6
    20
    {Roofer
    merseyside
    Was thinking exactly the same worst provider around am due to be released in the next few week i have served my 18 months of pain (even now i have to switch wifi off on my phone as tk wont load) my advice would be leave why you can.
     
  9. rjj01

    rjj01 Registered

    47
    1
    8
    Welcome to India the CallCenter from hell



    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  10. kiddac

    kiddac

    0
    39
    12
    Sorry for turning this question into an anti talktalk thread. Oops.
     
  11. djkross

    djkross Registered

    210
    8
    18
    I'm with them and they seem OK, yeah they say I have a dynamic ip when it's a static, yeah the customer support don't know it's bum from its elbow. But internet wise they are ok.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  12. rjj01

    rjj01 Registered

    47
    1
    8
    Have you done network test
    Re boot router and box
    Give it a try


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  13. djkross

    djkross Registered

    210
    8
    18
    ????
    I'm prob some who kinda knows what I'm doing.
    Talktalks basic internet is dynamic there highest is static


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  14. danny187

    danny187 Registered

    43
    1
    8
    Menu
    Setup
    System
    Network
    Device setup
    Network test
    Start Test
    (ALL 5 SHOULD BE GREEN, if any unconfirmed, unplug router for 5-10 mins, turn off box, plug router back in, let it boot, turn on box, repeat network test)


    --------------------------------------------------------------------------------------------------


    how to restart cccam or mgcamd
    Menu
    Setup
    Softcam
    Softcam manager
    Cccam 2.30 – restart (yellow button) or if using mgcamd
    Mgcamd 1.3.8 – restart (yellow button)

    OPENVIX ABOVE, if OPENATV

    Menu - INFOPANEL - SOFTCAM - restart your cam, or make sure one is active
     
  15. manoflard

    manoflard Registered

    77
    0
    6
    You must have a different take on "OK" to me. The lowest speed test I ever saw was on a TalkTalk ADSL line synced at 20Mbit - 57 kilobits per second and that was at 2am... Same line did 19.5Mbit reliably with another ISP

    And that's before their risible security against hacking...
     
  16. dillyp70

    dillyp70 PETER DILWORTH

    0
    6
    20
    {Roofer
    merseyside
    Ahh one of the lucky few for me they have been absolute w**k, worst internet,worst customer service straight from Bangladesh yet he says i am thru to stephen but he cant talk english al in all worst 18 months service or my life about 6 weeks till finally get virmin bb installed.
     
  17. djkross

    djkross Registered

    210
    8
    18
    My speed is 60-70 mb on a 80/20 and upload is 19mb constantly. Via wire.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  18. bangord30

    bangord30 TK Veteran

    Think we're getting off topic here...

    OP, have you changed your microfilter? Plugged into the main socket? Disconnected all extensions?

    Doh! ;)
     
  19. bangord30

    bangord30 TK Veteran

    In my current house, TT were actually better than sky. Same speed but less disconnects. In my old house they were shocking though!
     
  20. swans11

    swans11 Registered

    33
    0
    6
    have you contacted your line provider as some wont allow you to just reconnect to another provider as it can show as another ip using your line making it appear as if you are sharing it