1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

miraclebox

Discussion in 'Zgemma-Star H1' started by robbiegil, Aug 13, 2018.

  1. robbiegil

    robbiegil Registered

    71
    0
    6
    Male
    {bricklayer
    merseyside
    hi
    is anyones box off ? came home from work and all ive got is a black screen it shows whats on but npthing else thx
     
  2. kev_cfc_1888

    kev_cfc_1888 Registered

    53
    8
    8
    Male
    Glasgow
    I'm having same issue with my h2 but I wasn't sure if it's a line issue as I just changed supplier but the line was working.
     
  3. robbiegil

    robbiegil Registered

    71
    0
    6
    Male
    {bricklayer
    merseyside
    is yours still off i'm in liverpool
     
  4. kev_cfc_1888

    kev_cfc_1888 Registered

    53
    8
    8
    Male
    Glasgow
    Aye mate I'm getting freeview channels and the guide shows fine but just black screen. I done rescan, restarted the softcam and restarted the box but no joy. Glasgow here
     
  5. robbiegil

    robbiegil Registered

    71
    0
    6
    Male
    {bricklayer
    merseyside
    hopefully someone will come up with the answer soon
     
  6. kev_cfc_1888

    kev_cfc_1888 Registered

    53
    8
    8
    Male
    Glasgow
    I'm waiting on word back from my supplier so I'll let you know how I get on. If it was all over the place though there would be loads of messages about it on here and there's not. That's why I was thinking it was a line issue. Is yours due to end?
     
  7. robbiegil

    robbiegil Registered

    71
    0
    6
    Male
    {bricklayer
    merseyside
    no i've got about 8 months left i'll contact the person who supplied my line and see if he know anythin i'll let you know
     
  8. kev_cfc_1888

    kev_cfc_1888 Registered

    53
    8
    8
    Male
    Glasgow
    No worries mate cheers
     
  9. cactikid

    cactikid VIP Member

    15,850
    976
    133
    as with any box network test to see if connected to lan ,if all grean then restart cam/reboot box and router.
    Any outside issues posted?
    pressing ok button twice one should see provider listed.
     
  10. kev_cfc_1888

    kev_cfc_1888 Registered

    53
    8
    8
    Male
    Glasgow
    What do you mean by network test, I'm using Andy mc build if that matters.
     
  11. robbiegil

    robbiegil Registered

    71
    0
    6
    Male
    {bricklayer
    merseyside
    i'm not very good at these thing how do i restart cam ?
     
  12. robbiegil

    robbiegil Registered

    71
    0
    6
    Male
    {bricklayer
    merseyside
    network test all green
     
  13. robbiegil

    robbiegil Registered

    71
    0
    6
    Male
    {bricklayer
    merseyside
    Mine has just come back on alls ok
     
  14. kev_cfc_1888

    kev_cfc_1888 Registered

    53
    8
    8
    Male
    Glasgow
    Looks like it's just my line then. Glad it's sorted bud
     
  15. robbiegil

    robbiegil Registered

    71
    0
    6
    Male
    {bricklayer
    merseyside
    contact your supplier he might know
     
  16. kev_cfc_1888

    kev_cfc_1888 Registered

    53
    8
    8
    Male
    Glasgow
    All sorted now mate, supplier got back to me. Small technical error.
     
    robbiegil likes this.