1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Missing FTA channels

Discussion in 'Zgemma-Star H.2S' started by Kellyleekyle, Dec 23, 2016.

  1. Kellyleekyle

    Kellyleekyle Registered

    107
    0
    18
    Any ideas on why a friend, after moving his box has lost his FTA channels but not his sky channels? He's reflashed wooshbuild but still no FTA
     
    Last edited: Dec 23, 2016
  2. garyth

    garyth TK Veteran

    3,101
    182
    83
    Moving his box where?
     
  3. Kellyleekyle

    Kellyleekyle Registered

    107
    0
    18
    He unplugged his sat cables and USB, moved It to another location, plugged them all back in, then no FTA and BT sports channels?
     
  4. garyth

    garyth TK Veteran

    3,101
    182
    83
    If not FTA then the dish is out of alignment or if openbox make sure the feed is in lnb and not loop
     
  5. Kellyleekyle

    Kellyleekyle Registered

    107
    0
    18
    He said cables are all correct
     
  6. garyth

    garyth TK Veteran

    3,101
    182
    83
    if you don't have fta then the cabling or dish alignment is not correct. FTA channels will show as long as the dish is positioned correct.
     
  7. Kellyleekyle

    Kellyleekyle Registered

    107
    0
    18
    I'll tell him, but they all worked fine until he moved his box to a different position? And his box in the other room works fine so surely the dish must be ok?
     
  8. Bigdrinks

    Bigdrinks TK Veteran

    1,079
    146
    83
    If the dish is ok. Then it has to be the cabling or 'f' connectors.
     
  9. Kellyleekyle

    Kellyleekyle Registered

    107
    0
    18
    Thanks guys, I'll tell him to double check it again tomorrow and let you know