1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Quick Line Setup Help PLZ

Discussion in 'Zgemma-star 2S' started by MrWest, Jun 9, 2016.

  1. MrWest

    MrWest Registered

    46
    0
    6
    hi,

    ive updated my line but when ive moved over the file to var/keys

    i cant get a picture to work

    however when i start/restart mgmd 1.38 i can see all the line/ecm info

    i thought that would mean it should be working ??

    HELP PLZ!

    thanks

    ---------- Post Merged at 05:40 PM ----------

    p.s. not a line issue as it works on 1 other slybox i have :(
     
  2. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,248
    1,413
    133
    Male
  3. MrWest

    MrWest Registered

    46
    0
    6
    left it as it was

    just moved over the mfg and newcamd files

    then input line info but still nothing :'(
     
  4. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,248
    1,413
    133
    Male
    Can you press ok twice and see the ecm rates you should see 0.numbers @your server details.

    Also check your network menu, information, network you should have a green light at the bottom
     
  5. MrWest

    MrWest Registered

    46
    0
    6
    i hav nds numbers @server info

    internet deffo connect as other boxes working :(
     
  6. dillyp70

    dillyp70 PETER DILWORTH

    0
    6
    20
    {Roofer
    merseyside
    Usr/keys not var/keys as said above add the mg-cfg file from the download section above and should work.
     
  7. MrWest

    MrWest Registered

    46
    0
    6
    still not working

    could the box be broken?
     
  8. dillyp70

    dillyp70 PETER DILWORTH

    0
    6
    20
    {Roofer
    merseyside
    Is line a n line if so open it up in notepad and change the n for CWS = then try it so a example would be CWS = madeupserver.biz 14067 dillyp 12345 01 02 03 04 05 05 07 08 09 10 11 12 13 14
     
  9. MrWest

    MrWest Registered

    46
    0
    6
    ive done this already :( really frustrating as ive got 2 zgemma boxes

    1 working and other being stubborn!!
     
  10. dillyp70

    dillyp70 PETER DILWORTH

    0
    6
    20
    {Roofer
    merseyside
    Download dream_explorer from plugins then go usr/keys try put it in with remote then start mgcamd 1.38 other than that you have tried the mg-cfg file from downloads like you said its a strange one could try ask provider for a cline to try running thru ccam 2.30
     
  11. dsayers2014

    dsayers2014 VIP Member

    10,248
    1,413
    133
    Male
    you're not editing the mg_cfg file are you? you should onlly need to edit the newcamd.list then restart cam you can try it in cccam delete the CWS = and replace with N:
    so N: madeupserver.biz 14067 dillyp 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 in CCcam.cfg then restart cccam

    ---------- Post Merged at 06:03 PM ----------

    CCcam.cfg goes in
    etc on vix
    usr/keys openatv
     
  12. MrWest

    MrWest Registered

    46
    0
    6
    deffo not editing the mg file :haha:

    are you guys using TSPanel and then MGcamd 1.38 and pressing green to start/restart ?
     
  13. dillyp70

    dillyp70 PETER DILWORTH

    0
    6
    20
    {Roofer
    merseyside
    I just save my details on my desktop as newcamd.list and i have a copy of a mg-cfg that works well then when i get bored and reflash i just ftp my details to usr/keys then on box softcam manager and restart mgcamd 1.38 always works first go.

    I didnt like filezillla so i use coreftp
     
  14. MrWest

    MrWest Registered

    46
    0
    6
    ok at an absolute loss here now

    i have but the file in both usr/keys and var keys

    gone to softcam manager and restarted 1.38 and nothing happening :(

    ---------- Post Merged at 06:48 PM ----------

    SCRATCH THAT! SEEMS I HAD DUPED MGCAMD 1.38 1 IN TS PANEL AND 1 ALREADY IN SETUP!!

    such a schoolboy error thanks for your help along the way guys!!!
     
  15. garyth

    garyth TK Veteran

    3,099
    182
    83
    is it the same line that's on the other box? if so is it multiroom enabled? Just a thought...
     
  16. dillyp70

    dillyp70 PETER DILWORTH

    0
    6
    20
    {Roofer
    merseyside
    Glad your sorted mate enjoy:)