1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

skyBOX f5S - STUCK ON LOAD AND NOW E001 AFTER UPGRADE

Discussion in 'Skybox F3 - F5 - F6' started by meetsani, Jul 25, 2018.

Tags:
  1. meetsani

    meetsani Registered

    4
    0
    1
    Hi, I have this skybox F5s which was working fine for many years. 1 day it stopped and every time I start it loads until 100 and then restarts.

    I have bought the rs232 null modem cable and have flashed with all the firmware I can find (official and clones) including some from f3s but all give me E001 error. Any help will be appreciated!
     
  2. meetsani

    meetsani Registered

    4
    0
    1
  3. formandvoid

    formandvoid TK Veteran Forum Supporter

    1,391
    384
    103
    Male
    {self employed
    I did quite a few of these years ago via rs232 and it always took me 4 or 5 attempts before it would connect and flash.They never flash first time but keep trying and it should work. All the files you need are here http://www.skybox.cc/down.asp?id=16.
     
  4. meetsani

    meetsani Registered

    4
    0
    1
    I am able to flash it, couldn't find a proper firmware
     
  5. formandvoid

    formandvoid TK Veteran Forum Supporter

    1,391
    384
    103
    Male
    {self employed
  6. meetsani

    meetsani Registered

    4
    0
    1
    I was very existed burinng it but it again went till L093 and then E001 :(
     
  7. the reaper

    the reaper VIP Member Forum Supporter

    4,582
    773
    133
    Male
    {Satellite consultant [retired]
    Mosta, Malta / Essex UK
    Wrong firmware has been used--box now corrupted.
    Contact me and I may be able to help.
    Reaper.
     
    steptoe likes this.