1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

vu solo 2 - iptv epg problem

Discussion in 'Vu+ SOLO Support' started by fourteen0407, May 1, 2018.

  1. fourteen0407

    fourteen0407 Registered

    4
    0
    1
    hi all,

    my name is Barbera and im new to this so pls forgive me if someone else has asked this question.


    ive recently got iptv working on my vu solo2 box with a ipab image and watched a youtube video and got epg working perfectly.

    and had been working fine for 3 days, with each morning it updating it.


    one night i switched box off and in the morning when box was switched back on, epg had disappeared. so as usual, i went into menu, clicked on the epg importer plugin, press yellow button to download epg and it started to download, as seen in top left corner,


    the number got to 106,000 or so events and then i saved by pressing green button. then went back to channel list and no epg.


    done this a few times and still the same, each time it downloads to about 105,00 events and then save it but then doesnt load it for some reason or so.


    ive checked the usb drive just in case and it does download epg onto it, a .dat file.

    when the usb drive in plugged into box, and the epg is downloading, the light on the usb drive flashes but doesnt hen transfer it to box.


    ive also tried to load from the usb drive by going to settings, epg and then load epg and still nothing.

    so i can download, but it wont then load and fill in the epg.


    ive not changed any options since it was working 1 day ago, only turned off box for the night.

    but i did that the night before and the epg still loaded the day after but this time it wont.


    ive tried a different usb drive and it does the same, download onto it but then doest add to box.


    any help will be appreciated.


    barbera
     
  2. formandvoid

    formandvoid TK Veteran Forum Supporter

    1,163
    303
    103
    Male
    {self employed
    I would speak to your provider they may have an issue.Have you pressed red button to see if there is an update available.
     
  3. skyvmninja

    skyvmninja Forum Supporter

    271
    30
    28

    sounds like provider issue.
     
  4. fourteen0407

    fourteen0407 Registered

    4
    0
    1
    hi thankyou for you responses.

    I don't think it is a provider issue due to the fact that it has been working fine without any problems the last three days. the only thing I can remember doing was updating ipab. And that it not with the changes. like I said it downloads onto the box but just won't write it and load up the EPG. in actual fact when I started the service a few days ago the provider actually told me there was no EPG available at all and so i done some research and went on YouTube and found how to load it and has e worked perfectly for 3 days until yesterday
     
  5. formandvoid

    formandvoid TK Veteran Forum Supporter

    1,163
    303
    103
    Male
    {self employed
    All good IPTV providers have their own source for epg.Is your provider listed in the epg importer.Have you enabled all the correct sources .Did you initialize your usb drive and have you set the epg to download to your usb drive and not internal flash.Even if it worked for 3 days it could still be a provider issue as epg can change.
     
  6. fourteen0407

    fourteen0407 Registered

    4
    0
    1
    Since my EPG work for few days I have not mess with the option at all because it was working perfectly. I have double checked all the options and they are exactly the same as they were when the EPG were working as well as the same sources and it is set to USB flash drive not hard drive. It's very strange because it was working for three days and I generally did not change any settings just turned the box on one morning and it's not working at all. Like I said it downloaded without a problem just doesn't write or transfer it over to the EPG as it should