1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cable zgemma h2h combo

Discussion in 'Zgemma Star H.2H' started by hitmanuk, Dec 8, 2018.

  1. hitmanuk

    hitmanuk Registered

    36
    5
    8
    hi just picked up an h2h box I have a line from my old kryptview a780 but cart figure out how to put my line details in ive watched utube ect with no joy I believe iam running openatv 6.0 and in softcam panel cam 1 I have mgcamed 1.38r1 also oscam 11378 plus cccam 2.3.0 ive read about filezilla and fpt file over can I create a file or enter my line details to get the box up and running as ive spent all day on this with not much joy....thanks
     
    pabloescaban likes this.
  2. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    4,499
    1,930
    133
    Male
    {builder
    open filezilla and find usr/keys
    in there should be a file called CCcam.cfg
    right click and choose view/edit
    paste your N: line in there and close it, make sure there's no other lines or text in there
    go to softcam panel, make sure Cccam2.3.0 i showing and click green button

    EDIT
    The N: line goes in in the format it was sent to you originally:
    N: server.com 12345 username password 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
     
    Last edited: Dec 8, 2018
  3. cactikid

    cactikid VIP Member

    16,089
    1,013
    133
    I thought you said only oscam for your sat line lol?
     
  4. hitmanuk

    hitmanuk Registered

    36
    5
    8
    done as you said buddy but no channels still
     
  5. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    4,499
    1,930
    133
    Male
    {builder
    he's trying to put a kryptview line in a zgemma

    kryptview are cable boxes, so it must be a N: cable line
    To the OP, is the line still active? - when you said old kryptview box, how long is it since you got a line for it?
    you may need a new line
    also, have you set your netid and done a scan for channels in autbouquesmaker?
     
  6. cactikid

    cactikid VIP Member

    16,089
    1,013
    133
    Could his line be starting with CWS?
    Well aware of what he was trying as i said go to tk for more advise and line was working on kv box i think he said
    Kv box would need to be removed out of the setup to allow line to work also and not to double login in.
     
  7. hitmanuk

    hitmanuk Registered

    36
    5
    8
    yes line is still active and net id is ok and done scan but found nothing
     
  8. cactikid

    cactikid VIP Member

    16,089
    1,013
    133
    Ah try in manual settings change the qam to 256 and make sure your details above are correct,then scan
     
  9. dave100

    dave100 TK Veteran

    1,298
    725
    133
    Male
    When you paste you line in CCcam.cfg you must save changes ;)
     
  10. hitmanuk

    hitmanuk Registered

    36
    5
    8
    yes saved changes the box is from the same area as iam from so setting should all be the same and setup
     
  11. cactikid

    cactikid VIP Member

    16,089
    1,013
    133
    First you need to get channels in and scanned,did they find anything?
     
  12. dave100

    dave100 TK Veteran

    1,298
    725
    133
    Male
    If i was you mate i would reflash you box as openatv 6.0 is out of date
    Also abm will be out of date
     
  13. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    4,499
    1,930
    133
    Male
    {builder
    If scan didnt find channels it wont work, you need to configure tuner B to scan virgin media all systems , disable tuner A and scan again
     
  14. hitmanuk

    hitmanuk Registered

    36
    5
    8
    yes tuner 1 disabled tuner 2 enabled in my channel list now its saying n/a
     
  15. cactikid

    cactikid VIP Member

    16,089
    1,013
    133
    Somebody else posted N/A =possibly week signal,and have to agree old image is in use.
     
  16. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    4,499
    1,930
    133
    Male
    {builder
    You set netid and put vm all systems in the providers when you go into tuner B?
    once all this is done, then do a scan. You wont be able to watch anything until ABM has found 400 video and 37 radio
     
  17. hitmanuk

    hitmanuk Registered

    36
    5
    8
    I seem to have done every thing you lot have said but nothing surely it carnt be that hard to setup
     
  18. cactikid

    cactikid VIP Member

    16,089
    1,013
    133
    Have you found channels no?
    what info are you using in manual scan and not the line details.
    other cable users are also having issues.
     
  19. pabloescaban

    pabloescaban TK Veteran Forum Supporter

    4,499
    1,930
    133
    Male
    {builder
    It's not hard at all, it's a piece of slash
    Although it's practically impossible if you don't do it the way it needs to be done...trying to make short cuts, assuming you've got bits correct, listening to duff info and thinking you've 'got it this time' is a sure way of driving yourself mad.
    thousands of working boxes end up in landfill because people refuse to listen.
    There's 27,000 ways of doing it, choose the correct one way or any of the other 26,999 wrong ways.
    Let me know which one you decide on
     
    BeakyFord and goose1 like this.
  20. hitmanuk

    hitmanuk Registered

    36
    5
    8
    just the right way would be good to know buddy
    theres a pic of maual scan ive tried changing to 256 as well
     

    Attached Files: