1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Zgemma problems

Discussion in 'Zgemma-Star H.2S' started by jjbalmer, Dec 11, 2016.

  1. jjbalmer

    jjbalmer Registered

    4
    0
    0
    Hi, this is my 1st thread so all help is appreciated. I was watching the PPV boxing last night with no issue then all of a sudden, my box froze (not unusual) and 12 hours later i am still without any channels apart from 1,2,3,4,5. When i go to put any other channels on i just get a black screen with nothing on. I have tried a few times to reboot and still nothing works. I have checked my internet connection and it is fine as i am able to live stream HD on my K*di box.
     
  2. dillyp70

    dillyp70 PETER DILWORTH

    0
    6
    20
    {Roofer
    merseyside
    Blue button
    Softcam manager
    Then restart the cam you was using.

    If all that fails its your line mate..
     
  3. jjbalmer

    jjbalmer Registered

    4
    0
    0
    Ok, ive got active: mgcamd.1.38. Then a select option of CCcam.2.3.0 or mgcamd.1.38. I presses yellow (restart) on the mgcamd1.38 and still nothing has changed.
     
  4. dillyp70

    dillyp70 PETER DILWORTH

    0
    6
    20
    {Roofer
    merseyside
    Server then mate.
    Did you buy box pre setup as you need to contact your provider.
     
  5. Bigdrinks

    Bigdrinks TK Veteran

    1,082
    153
    83
    It reads like your line has gone. Get a test line to make sure.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  6. jjbalmer

    jjbalmer Registered

    4
    0
    0
    You will probably laugh here but how do you get a test line.
     
  7. dillyp70

    dillyp70 PETER DILWORTH

    0
    6
    20
    {Roofer
    merseyside
    Pm me
     
  8. jjbalmer

    jjbalmer Registered

    4
    0
    0
    I did mate. Im sick now though. Nothing but hassle trying to get in contact with him and my box is constantly freezing