BT sport 2 and sky sports NOT working

joysleep1

Registered
Really strange tho. 2 days ago it was working fine for me. Now I just get a blank screen.. It's strange how it's just one channel. If It was a wiring or signal problem.. I would expect more channels to not work.
 
Sponsored Links

rs500nutter

TK Veteran
Forum Supporter
Easiest thing to do then is take your box round there and see if its still the same outcome did you delete bouquets in abm before you rescanned ?
 

joysleep1

Registered
Hi

I am still so confused. I factory resetted my box and did a fresh scan and BT sport HD 2 still does not clear. Everything else does. Just this one channel. How is this possible? Do you think virgin have shut down this particular channel in my area? Seems very unlikely.

I do not know what else to try.. i dunno if this helps but it says on the right hand side part 747.0 mhz 6952 QAM256-3/4.


Does that mean anything?
 

Attachments

ianw314

TK Veteran
Forum Supporter
Hi

I am still so confused. I factory resetted my box and did a fresh scan and BT sport HD 2 still does not clear. Everything else does. Just this one channel. How is this possible? Do you think virgin have shut down this particular channel in my area? Seems very unlikely.

I do not know what else to try.. i dunno if this helps but it says on the right hand side part 747.0 mhz 6952 QAM256-3/4.


Does that mean anything?
Could be that your vm signal is low as I see its only 45% on that particular channel, if your using a splitter try removing and see if that improves signal level, failing that a booster may be your best option?
 

dazw713

Registered
Hi

I am still so confused. I factory resetted my box and did a fresh scan and BT sport HD 2 still does not clear. Everything else does. Just this one channel. How is this possible? Do you think virgin have shut down this particular channel in my area? Seems very unlikely.

I do not know what else to try.. i dunno if this helps but it says on the right hand side part 747.0 mhz 6952 QAM256-3/4.


Does that mean anything?
have you used red button to look at all available bt sport 2 hd channels. there will be more than one, have you checked them all?
 

joysleep1

Registered
Could be that your vm signal is low as I see its only 45% on that particular channel, if your using a splitter try removing and see if that improves signal level, failing that a booster may be your best option?

But most of my channels are that range and they all clear with perfect quality. So i don't know how that could be an issue
 

joysleep1

Registered
Yh I have tried all the possible channels. The other one I get the pat error or something.. Really strange
have you used red button to look at all available bt sport 2 hd channels. there will be more than one, have you checked them all?
 

joysleep1

Registered
Ok so i removed my spltter (I currently have a splitter where one cable goes to my brothers box and one goes to mine) and BT SPORT 2 HD still is blank. It did not make a difference really in the signal levels whether i had the splitter connected or not. Why is this one channel that i need to work suddenly just gone blank. I have tried everything. My net ID is 40979.
 

pabloescaban

TK Veteran
Forum Supporter
Ok so i removed my spltter (I currently have a splitter where one cable goes to my brothers box and one goes to mine) and BT SPORT 2 HD still is blank. It did not make a difference really in the signal levels whether i had the splitter connected or not. Why is this one channel that i need to work suddenly just gone blank. I have tried everything. My net ID is 40979.
are you running VM broadband too?
if you have a splitter feeding two boxes, how is the router fed?
 

joysleep1

Registered
Have you tried the advice given on posts #24 and #25?

go to service searching>autobouquetsmaker>delete bouquets

then perform a scan

Yes did that

I even factory restetted and scanned and BT sport 2 HD still is blank. It is not my line, my cables are connetced properly because every other channel works fine. No pixelation problems on any channels the SIgnal values remain stable but i just get a blank picture. I can not explain how confused i am.

Is it something to do with the MHz . My BT sport 2 HD is on 747MHZ 6952 3/4 G1472 25-QAM256.
Any other channels that are similar to this i can check?
 

pabloescaban

TK Veteran
Forum Supporter
if you want to PM your cable line to me, I'll check it on my box for a minute and let you know if BTS2HD plays
don't post line details in the forum
 

joysleep1

Registered
What version of autobouquets maker are you running ? The latest version is 3.1 :(y):

Ok i will check when i get home but i do not use Autobouqeuts maker, i had all my channels organised how i wanted this. So i scanned all avaiblle channels that all work in my last scanned folder, i then organised it into my own bouquets. Once i scann all channels i can get picture on all the channels except BT sport HD 2 which stays blank, it was working like 2 weeks ago so something has happened since then that i can not work out.
 

dave100

TK Veteran
Forum Supporter
Can you not take the channel list off your brothers box & try it on your box to see if bt sports 2 hd works on your box
If your both in the same netid area

You may need a program like dreamboxEDIT
 
Top