OpenATV v7 with Wooshbuild Infinity

PreacherUK

Newbie
I am trying to load Wooshbuild on to OpenATV v7 without success. Anyone managed to do it or will I need to wait for a more stable version of v7?
 

PreacherUK

Newbie
Thread starter
As Wooshbuild tries to install it goes into a crash mode cycle. Perhaps I need to wait till the bugs are ironed out.
 

PreacherUK

Newbie
Thread starter
Open ATV 7 goes on with no issues. When I try loading Wooshbuild (Openwebif), all goes well then it goes into a crash loop.
Zgemma H9S, though I also have a Zgemma H7 so will go the same when it all works.
 

geoffdh

Newbie
I hadn't seen this thread when I tried to install Wooshbuild and have run into the infinite reboot problem

I have an H7S on which I have flashed the following (online)
Slot 1 OpenATV 6.4 Sep 2 2021
Slot 2 OpenATV 6.5 - can't remember exactly, but something like EOL June 2021
Slot 3 OpenATV 7 - Sep 2 2021
Slot 4 spare / empty

I thought I would try installing Wooshbuild on top of OpenATV 7
I started slot 3, opened a terminal in OpenWebif, logged in as root and invoked
opkg install http://wbuildx.co.uk/setup.ipk

This command returned an error along the lines
Failed wget returned 4

I then saved the file at http://wbuildx.co.uk/setup.ipk on my local disk and transferred it to the H7S in /tmp using Filezilla
As root I changed directory to /tmp and invoked
opkg install ./setup.ipk

Pretty much straight away it failed saying it could not find a file and ever since the H7S has been constantly rebooting
It gets to about channel 49, and then the screen goes to BSD, saying it needs to reboot - see the attachment

Has anyone got any idea how I get to either of the other working slots (1 or 2) or how to recover from this state
Thanks for reading and any suggestions gratefully received
 

Attachments

  • H7S_OpenATV7_Wooshbuild_rebooting.jpg
    H7S_OpenATV7_Wooshbuild_rebooting.jpg
    1.6 MB · Views: 8

geoffdh

Newbie
I hadn't seen this thread when I tried to install Wooshbuild and have run into the infinite reboot problem

I have an H7S on which I have flashed the following (online)
Slot 1 OpenATV 6.4 Sep 2 2021
Slot 2 OpenATV 6.5 - can't remember exactly, but something like EOL June 2021
Slot 3 OpenATV 7 - Sep 2 2021
Slot 4 spare / empty

I thought I would try installing Wooshbuild on top of OpenATV 7
I started slot 3, opened a terminal in OpenWebif, logged in as root and invoked
opkg install http://wbuildx.co.uk/setup.ipk

This command returned an error along the lines
Failed wget returned 4

I then saved the file at http://wbuildx.co.uk/setup.ipk on my local disk and transferred it to the H7S in /tmp using Filezilla
As root I changed directory to /tmp and invoked
opkg install ./setup.ipk

Pretty much straight away it failed saying it could not find a file and ever since the H7S has been constantly rebooting
It gets to about channel 49, and then the screen goes to BSD, saying it needs to reboot - see the attachment

Has anyone got any idea how I get to either of the other working slots (1 or 2) or how to recover from this state
Thanks for reading and any suggestions gratefully received
I think I have managed to recover the H7S

I followed Willo's advice in post #2 on this thread
Satellite - H7s stuck on boot
and then loaded an OpenATV 6.4 recovery image onto the formatted USB

I powered off the H7S, inserted the USB drive, held the button under the front flap and powered on
Sure enough, FLSH appeared

After flashing the box, powered down when 'boot' appeared, removed the USB, then powered up
The H7S booted into the recovery image and I got TV channels

After that I reflashed slots 1, 2 and 3 as before and will stick to OpenATV 6.4 with Wooshbuild
Thanks Willo in particular for great advice, and this forum in general for help
 
Top