slyk blue circle enlarged frozen on top rhs of screen

bkmfred

Newbie
Hi

New Zgemma H2S randomly giving large stretched out blue cirlce (like 5 times the normal size) on top rhs screen after boot up. Menus etc not visible, channel and volume changes but no menu info appears on screen.
A reboot had been clearing this but has had 5 reboots this morning. Any quick fix for this or should I retrurn this box for replacement.
Trying to get a line working but can't see the bloody menu now. Getting nowhere fast. Thanks
IMAG3018.jpg
 

garyth

TK Veteran
Hi

New Zgemma H2S randomly giving large stretched out blue cirlce (like 5 times the normal size) on top rhs screen after boot up. Menus etc not visible, channel and volume changes but no menu info appears on screen.
A reboot had been clearing this but has had 5 reboots this morning. Any quick fix for this or should I retrurn this box for replacement.
Trying to get a line working but can't see the bloody menu now. Getting nowhere fast. Thanks
View attachment 20835

Might be best reflashing that box, with the number of issues your having seems like a corrupt flash. Which build are you currently using?
 

bkmfred

Newbie
Thread starter
no haven't as dont know how. Also thought mucking about and changing stuff may stop seller replacing box. What you think ?
 

garyth

TK Veteran
no haven't as dont know how. Also thought mucking about and changing stuff may stop seller replacing box. What you think ?

If the box is only days old contact the seller and ask him for a refund, then buy a box from here on tech kings by clicking on the Zgemma logo. Download the wooshbuild 5 and flash the box yourself using the guide. Any issues, youll have all the help you need on here. Then to finish with you can request a sat line on here as well and add.
 

mrtweaks

Member
Might well be easier to flash a new image on the box as long as the seller agrees? If not it is a fault!
 
Top