vu zero help

brokenback

Forum Supporter
sorry if this is posted in the wrong section but I could not find 1 for the zero have bought a Vu zero from a guy on here he was good enough to flash open ATV 6.3 on the box for me but I have tried loads of ways to flash woosh onto the box, it starts stops then it installs to the splash screen it is now scanning for channels doing a service scan however it did not install as per the whoosh build installation page now does ANYBODY Know how I can reset this box, I have tried 3 times to reflash it, but it just goes back to the woosh splash screen is there anyway I can factory reset the box I'm not blaming the seller of the box but I would like it to work, cheers in advance for ANY help provided
 

moshibeth

TK Veteran
sorry if this is posted in the wrong section but I could not find 1 for the zero have bought a Vu zero from a guy on here he was good enough to flash open ATV 6.3 on the box for me but I have tried loads of ways to flash woosh onto the box, it starts stops then it installs to the splash screen it is now scanning for channels doing a service scan however it did not install as per the whoosh build installation page now does ANYBODY Know how I can reset this box, I have tried 3 times to reflash it, but it just goes back to the woosh splash screen is there anyway I can factory reset the box I'm not blaming the seller of the box but I would like it to work, cheers in advance for ANY help provided
Will help you (y) sir
 

Sam14

Registered
Not sure but I think there is a recovery file you can download, I have done it with other enigmas
 

Sam14

Registered
Yeah I just gave up with them mate to be honest got the shield cheap off a friend so it was a no brainer had a formuler z7+ before that good box also
 
Top