Xtream 0.2.3 will not validate profile

blaster

Newbie
I've just had to swap from xtream 0.1.1 to 0.2.3 on 2 of my zgemma h2s boxes. I've used putty and added xtream 0.2.3 from my supplier , used the import code supplied by my supplier and all looks good until I press ok on profile caption comes up and says unable to switch profile as it is not validated , I've contacted supplier and says both my boxes Mac's have been added , I've followed exact same above method on my 3rd box a h5.2s and that validates and works , I've tried updating my h2s to openatx 6.2 and then to 6.3 also tried without wooshbuild with latest wooshbuild and I have same problem , does anyone have xtream 0.2.3 working on there h2s if so what software setup do you have ?
 

blaster

Newbie
Thread starter
I'm confused and don't know what to try next , I'm using same xtream plugin from my supplier validates on my h5.2s but not h2s strange
 

rvpilot

Newbie
I've just had to swap from xtream 0.1.1 to 0.2.3 on 2 of my zgemma h2s boxes. I've used putty and added xtream 0.2.3 from my supplier , used the import code supplied by my supplier and all looks good until I press ok on profile caption comes up and says unable to switch profile as it is not validated , I've contacted supplier and says both my boxes Mac's have been added , I've followed exact same above method on my 3rd box a h5.2s and that validates and works , I've tried updating my h2s to openatx 6.2 and then to 6.3 also tried without wooshbuild with latest wooshbuild and I have same problem , does anyone have xtream 0.2.3 working on there h2s if so what software setup do you have ?
 

rvpilot

Newbie
I am having the same problem following the upgrade of XtreamTV on both of my Zgemma H2S boxes (running Wooshbuild Infinity). Both worked well before the upgrade was presented as a necessary upgrade. The code from my supplier gets me to the main screen where I have to go into settings and install the code using a virtual keyboard. I am then supposed to press the OK button on the keyboard, but there is no OK button on the virtual keyboard. It is possible that there is a second page to the virtual keyboard but I cannot see how to get to it. Anybody any ideas please?
 

moshibeth

TK Veteran
Its the worst plugin ever for enigma 2 boxes using IPTV. Been issues with it since it first came out so get a different provider who does not use it and pick up a fire stick as they are built for streaming unlike zgemma boxes.

Firesticks are £40 and a decent provider will switch your existing sub over.Can you put a price on a nice setup to view good quality stuff.
 

blaster

Newbie
Thread starter
I am having the same problem following the upgrade of XtreamTV on both of my Zgemma H2S boxes (running Wooshbuild Infinity). Both worked well before the upgrade was presented as a necessary upgrade. The code from my supplier gets me to the main screen where I have to go into settings and install the code using a virtual keyboard. I am then supposed to press the OK button on the keyboard, but there is no OK button on the virtual keyboard. It is possible that there is a second page to the virtual keyboard but I cannot see how to get to it. Anybody any ideas please


I had to go edit profile number one press on import code and.enter a 5 digit code from my supplier then save and exit then highlight profile 1 and press ok on remote this should then show a pop up box that says profile as been swapped and then you should be up and working. Since my provider swapped to this newer 0.2.3 version of xtreamtv I can only validate 2 out of 4 h2s boxes
 

rvpilot

Newbie
I had to go edit profile number one press on import code and.enter a 5 digit code from my supplier then save and exit then highlight profile 1 and press ok on remote this should then show a pop up box that says profile as been swapped and then you should be up and working.
Thanks for the reply, I can get as far as typing in the 6 digit code but then how did you save it? On the keyboard on screen there is no OK or save button. Appreciate your help
 

The-Guru

Member
Thanks for the reply, I can get as far as typing in the 6 digit code but then how did you save it? On the keyboard on screen there is no OK or save button. Appreciate your help

flash a newer image and the option should show up. what image are you running currently? i agree tho that xtreamtv is a crappy plugin
 

blaster

Newbie
Thread starter
I must admits this xtreamtv app is a pain in the arse , but I do like the option of having satellite and iptv all in one box so that's why I have stuck with xtreamtv , my provider doesn't support m3u so he says or.i would try jedi or similar , but I have bought a firestick to try
 

moshibeth

TK Veteran
I must admits this xtreamtv app is a pain in the arse , but I do like the option of having satellite and iptv all in one box so that's why I have stuck with xtreamtv , my provider doesn't support m3u so he says or.i would try jedi or similar , but I have bought a firestick to try
He can edit the mac code for you to change to the stick.Get the url of him he uses for the magboxes and use the mac to m3u converter app/file and you can use m3u then.

Enter the url and enter your existing box mac code and click on converter and it will create an m3u and provider will not even know
 

Attachments

  • mag_to_m3u.zip
    21.2 MB · Views: 16
I am having the same problem following the upgrade of XtreamTV on both of my Zgemma H2S boxes (running Wooshbuild Infinity). Both worked well before the upgrade was presented as a necessary upgrade. The code from my supplier gets me to the main screen where I have to go into settings and install the code using a virtual keyboard. I am then supposed to press the OK button on the keyboard, but there is no OK button on the virtual keyboard. It is possible that there is a second page to the virtual keyboard but I cannot see how to get to it. Anybody any ideas please?
I had the same problem I installed the code then pressed the green button to save then that back button not the exit and it saved hope that helps
 
Not sure if you have tried this but i had to go into xtreamtv > Settings > General and change all the OE20 to OE16 and it worked straight away.

Hope that helps
 
Top