1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Edision OS mini +

Discussion in 'General Satellite Discussion' started by skullduggery, Dec 17, 2016.

  1. skullduggery

    skullduggery Registered

    47
    5
    8
    Just got the Edision mini + with the hybrid tuner. It came pre flashed with openvix but I cant get a channel to work. Have set up Zgemmas before and didnt really have a problem but I keep getting tune failed when I try to open a channel. Any help would be greatly appreciated.
     
  2. cactikid

    cactikid VIP Member

    15,712
    945
    133
    sounds like not setup correctly on sat or cable?
     
  3. skullduggery

    skullduggery Registered

    47
    5
    8
    On cable mate. Can get fta but nothing else. Have put my line in but no luck
     
  4. cactikid

    cactikid VIP Member

    15,712
    945
    133
  5. skullduggery

    skullduggery Registered

    47
    5
    8
    thats the guide I followed. Will go over it again, thanks mate
     
  6. moshibeth

    moshibeth TK Veteran

    2,061
    585
    133
    Male
    {roofer
    hampshire
    Have gone into softcam manager and made sure your cam is active
     
  7. skullduggery

    skullduggery Registered

    47
    5
    8
    ye have reinstalled the cams and the line a few times. Been a long day will try again tomorrow. Thanks for your help though guys it is appreciated.
     
  8. skullduggery

    skullduggery Registered

    47
    5
    8
    Have come to the conclusion it is a faulty RJ45 port on the Edision itself. I have bought 2 new cables and tried other known working cables on other devices. Has anyone came across this before? Can it be a driver issue? Its bloody frustrating thats all I know.