1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Install NEWCAMD without USB

Discussion in 'Zgemma-Star H.2S' started by Rowan88, Dec 10, 2016.

  1. Rowan88

    Rowan88 Registered

    52
    0
    Hi,

    I just updated to Wooshbuild v5 but my sky channels aren't showing. I formatted and external HDD and copied over the newcamd.list and mg_cfg files to it. I plugged it in and ran USB CAM IMPORTER but it won't find the files. I have also logged onto my box via FileZilla which shows the two files inside the VAR/KEYS folder but for some reason my box wont use them.

    Am I missing something here or do I need to use a usb pen (dont have one at the moment :( )

    Thanks
     
  2. Willo3092

    Willo3092 TK Veteran Forum Supporter

    3,548
    1,037
    make sure there isn't a .txt extension on the end of the newcamd.list file.
    There is already an mg_cfg file in Wooshbuild.
    The cam importer should import from HDD to /usr/keys/.
     
  3. Rowan88

    Rowan88 Registered

    52
    0
    USR/KEYS/ contains the two files and newcamd.list and cg_cfg

    But in SoftCam Panel nothing shows...

    If I put both files onto my external HDD then connect and run CAM IMPORTER I get : There are no CAM files on any usb device.
     
  4. Willo3092

    Willo3092 TK Veteran Forum Supporter

    3,548
    1,037
    Have you tried using dream explorer from plugins to view the /usr/keys/ folder? It will at least show that the file extension is correct.
    You can then click on newcamd.list and see if your settings are correct.
     
  5. rosie12

    rosie12 Registered

    37
    1
    Try restarting the mgcamd 1.3.8 in softcams
     
  6. Rowan88

    Rowan88 Registered

    52
    0
    When I go into Dream Explorer on USR/KEYS I have the following:
    ignore.list.example.mg
    mg_cfg
    mg_cfg.example
    newcamd.list
    peer.cfg.example.mg
    priority.list.example.mg
    replace.list.example.mg


    When I go into SoftCams I re downloaded the 1.35 version... then when I hit the yellow refresh nothing happens... if I hit green I get : "NO CAM STARTED. CAM 1 MUST BE DIFFERENT FROM CAM 2"
     
  7. djgarf

    djgarf TK Veteran

    1,690
    345
    When your in the softcam panel and you have cam 1 highlighted have u pushed right to actually select mgcamd before pressing green to start it?
     
  8. Snapper93

    Snapper93 TK Veteran

    1,130
    4
    Disable cam 2 and just make sure you are running mgcamd 1.38 in Cam 1. Alos make sure your line details are exactly right in the newcamd.list file
     
  9. Rowan88

    Rowan88 Registered

    52
    0
    You my friend are a legend :)