1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Nvidia sync problem

Discussion in 'Kodi - Android box - Firesticks - MXQ' started by mickzer, Jul 3, 2018.

  1. mickzer

    mickzer Registered

    142
    7
    18
    As the title says I've been having problems trying to sync sound to vision on my Nvidia Shield. I currently have the "Bouncing ball" set to 130 but I've tried all from 0 to 200. What has everyone got theirs set to? Or is there another way to sync the Nvidia?
    Thanks in advance.
     
  2. formandvoid

    formandvoid TK Veteran Forum Supporter

    851
    227
    83
    Male
    {self employed
    mickzer likes this.
  3. dt99

    dt99 TK Veteran

    1,119
    328
    103
    I have got a shield but I can't find the setting you refer to, if you can point me in the right direction I can check for you.
     
  4. mickzer

    mickzer Registered

    142
    7
    18
    I had another lead (don't know what speed). Tried that and it seems to be a lot better.All I can tell you is it's shorter than the one I had in it. It's close enough that I don't want to change any settings, just in case:D. Thanks for the link and tip.
     
  5. mickzer

    mickzer Registered

    142
    7
    18
    From home screen> settings >Display & Sound >Advanced settings >Audio video sync
     
  6. dt99

    dt99 TK Veteran

    1,119
    328
    103
    Sounds like you have sorted it, but mine is set to 50 if it helps.
     
    mickzer likes this.
  7. mickzer

    mickzer Registered

    142
    7
    18
    Mostly sorted....Fox News and CNN both completely out of sync. But all the rest seem to be OK so probably providers problem.

    EDIT: ...and now by magic those channels are working too, after 3 days or so. So all good now .Thanks all.
     
    Last edited: Jul 4, 2018