VPN plugin on Zgemma

gray1313

TK Veteran
Forum Supporter
Can anyone help using DigibitVPN. Says my vpn is running but does not change my IP address tried everything, I’m on wooshbuikd infinity so everything up to date.
go to menu/setup/system/network/openvpnsetup/and if its green it on so go back into digibit press 2 to stop it then 4 to refresh ip and note it then select your server press 1 to start vpn then 4 to check ip again
 

gray1313

TK Veteran
Forum Supporter
tried mine how i explained above and my ip is changing ive been using france2 then restart vpn download the speedtest from plugin downloads and you will see the speeds drop when your vpn is working
 

Largo

Registered
tried mine how i explained above and my ip is changing ive been using france2 then restart vpn download the speedtest from plugin downloads and you will see the speeds drop when your vpn is working
Cheers mate tried that but still same always coming back as my original IP address. Tried all sorts can’t get anywhere.
 

Largo

Registered
What ISP are you with? Not sure if this will do anything but you could try changing the nameserver settings.

Goto your network settings on box and change DHPC to no then blue button to Edit DNS
Try Google DNS

Nameserver1 8.8.8.8
Nameserver2 8.8.4.4

Failing that you could try the script generator
https://techkings.org/threads/openvpn-with-my-private-network-on-enigma2.135282/page-4#post-888473
I’m with virgin mate. Strange one cos works on my phone or FireStick on same isp. Literally just the zgemma’s. I’ll try what you said when I get back in
 

makido

VIP Member
Forum Supporter
Have you run a network test and and are you getting all green ticks? Can you stream something from e2iplayer?
If you go blue button > network > network services > openvpn
What is the status in there?
The plugin wouldnt start if your details were incorrect, so are you sure its not actually working
I only say that as I used PIA and my ip wouldnt change no matter what I did or which server I chose, but it was working
 

Feroolaz

Registered
Hi, can someone help me out please. I have n=been trying to add VPN accout onto my zgemma h2s box running either wooshbuild or openaptv image but unable to enter username or password. When the virtual keyboard open up on screen I can not navigate to select any letter or to exit that screen and had to reboot my box every time. Help, oh I have reflashed the box atleast twice to make sure.
 

makido

VIP Member
Forum Supporter
Hi, can someone help me out please. I have n=been trying to add VPN accout onto my zgemma h2s box running either wooshbuild or openaptv image but unable to enter username or password. When the virtual keyboard open up on screen I can not navigate to select any letter or to exit that screen and had to reboot my box every time. Help, oh I have reflashed the box atleast twice to make sure.
There was a thread on here the other day, which experienced your problem. Im sure the problem was openatv 6.3
Try loading infinity over 6.2 see if you then have problems
 

Chess010

Forum Supporter
tried mine how i explained above and my ip is changing ive been using france2 then restart vpn download the speedtest from plugin downloads and you will see the speeds drop when your vpn is working
Have been thinking of installing a vpn .is it worth doing? Also one of my concerns is drop in speeds. How much is the speed liable to drop?i have zgemma h2s Wooshbuild Infinity .is digibit the best choice and what costs?
 

gray1313

TK Veteran
Forum Supporter
i only use it for footy when footy is not on vm as i have iptv as well and i dont have it turned on all the time the speeds do drop but my iptv works ok and if your putting it on your box for what ever reason using thr digibit plugin on infinity it wont do ewt to your emails as its not on your router its on the box
 

Chess010

Forum Supporter
Thanks I thought it was on your router so that all internet usage was hidden . Will have to decide if need it as think there is a lot of scaremongering about need to use vpn when using these boxes
 

gray1313

TK Veteran
Forum Supporter
if your on iptv and your server is ok and you dont get blocked by your internet supplier espesially at weekends when footy is on then there is no need for one if you want one for your computer you can buy a router with the vpn already insalled on it spider is one and shield is another you will have to look into that though incase ive got the names wrong
 

scorpio1013

Registered
Cheers mate tried that but still same always coming back as my original IP address. Tried all sorts can’t get anywhere.
Hey pal,

Did you manage to get it to work. I'm having the exact same problem. I've got my login for digibit which works fine on my phone/pc but as soon as I put it on my zgemma box it says it's connected. But when I refresh the IP address there's no change. I ran a network test and it's coming up all fine with all green ticks. Also ran openvpn and it says it's running but it's clearly not, lol

It's getting soooooo frustrating now, any help would be much appreciated guys
 

Largo

Registered
Hey pal,

Did you manage to get it to work. I'm having the exact same problem. I've got my login for digibit which works fine on my phone/pc but as soon as I put it on my zgemma box it says it's connected. But when I refresh the IP address there's no change. I ran a network test and it's coming up all fine with all green ticks. Also ran openvpn and it says it's running but it's clearly not, lol

It's getting soooooo frustrating now, any help would be much appreciated guys
No mate, I couldn’t get it too work tried everything. Had to give up in the end was too frustrating getting nowhere. So cancelled my sub with them.
 
Top