In a pickle.

Nomi_noob98

Registered
Guys I need help, i've tried following all the manuals for Wooshbuild Infinity and openatv I made a mistake though. I firstly downloaded Wooshbuild infinity onto my box and then got the blue death screen, and I realised that I had to flash openatv on my zgemma h2h box first then Wooshbuild Infinity. I've tried following the manual to flash openatv, unzipping the folder and the box won't FLASH. I currently have nothing but a blue circle in the top left corner on my zgemma box when I load it up, can someone please tell me how I should proceed and what I should do now, I can't flash online, because there is nothing on the box or can I? I'm not sure how... PLEASE guys!
 

moshibeth

TK Veteran
Guys I need help, i've tried following all the manuals for Wooshbuild Infinity and openatv I made a mistake though. I firstly downloaded Wooshbuild infinity onto my box and then got the blue death screen, and I realised that I had to flash openatv on my zgemma h2h box first then Wooshbuild Infinity. I've tried following the manual to flash openatv, unzipping the folder and the box won't FLASH. I currently have nothing but a blue circle in the top left corner on my zgemma box when I load it up, can someone please tell me how I should proceed and what I should do now, I can't flash online, because there is nothing on the box or can I? I'm not sure how... PLEASE guys!
Have you team viewer as will see if i can help.
 

wheelo

Admin
Staff member
Forum Supporter
My immediate suggestion would be that you change the name of the noforce file to force.

Otherwise you have to play with the power button on restart.
 

Nomi_noob98

Registered
My immediate suggestion would be that you change the name of the noforce file to force.

Otherwise you have to play with the power button on restart.
I tried changing to force, doesn't work also formatted my USB drive to FAT32, still doesn't work
 
Top