WooshBuild LCD showing -00- after flashing WB Infinity

makido

VIP Member
Forum Supporter
This is what it tries to install during setup I think sometimes it installs it sometimes it doesn't.
Think I tried to download the vdf control and I couldn't find it either.
This is why I installed the permanent clock and I just gave up on it
 

makido

VIP Member
Forum Supporter
Yes but like I said in my previous post I think it messes up on some installs and the box thinks its installed
Hence why its not showing in system plugins. I gave up trying to work it out a long time ago
 

chenks

TK Veteran
Sorry getting mixed up it's permanent VFD Clock i,m talking about not vfdcontrol it is not in openatv6.4.
That's what I already have installed, but it's a bit shit and doesn't work 100% of the time and seems to make the vfd much brighter than it should
 

chenks

TK Veteran
i installed it, but nothing seemed to happen.
it said installed ok (no errors), but no mention options showing, and doesn't show in the installed plugins list.
 

jsaw

Registered
Look in,
Setup: usage and gui:stb display
LED display setup appears here after downloading vdfcontrol.
 

chenks

TK Veteran
Look in,
Setup: usage and gui:stb display
LED display setup appears here after downloading vdfcontrol.
it's not there. i know that's where it is supposed to be.
the problem is that vdfcontrol isn't installing.
 

jsaw

Registered
Your image must be corrupt.The only solution is to flash anew and not install any backup settings or plugins and take it one step at a time to get it how you want it.
Whenever we update anything in enigma we have to be prepared for things to go wrong and have a recovery method.
 

bigwig21

Registered
i tried to install the vfd control on a h9 twin and it wont install,openatv 6.4 infinity.
with sky wb the clock doesnt show,if i change to another skin the clock shows.
try the settings i pmd you chenks, if not i suggest a full reflash like ive done today and all is well.
 
Top