WooshBuild v2.02 For Zgemma 2S - OpenATV 5.1

Status
Not open for further replies.

benijofar

Admin
Staff member
TK Supporter
The version v3 for h2s does not work on the 2s due to a different file structure.
Woosh will be doing a v3 for the 2s in the near future so you will have to wait for it to be tested and then uploaded for use.
 

Ryza

Newbie
Hi folk's ...just installed this fantastic build....only one wee issue..

Once activated the line and started the cam ...I got an error

Hard link to timeshift failed.
Make sure it is formatted to ext2 or 3

Can anyone help

Cheers

Ryza
 

Nickel

Newbie
Hi folk's ...just installed this fantastic build....only one wee issue..

Once activated the line and started the cam ...I got an error

Hard link to timeshift failed.
Make sure it is formatted to ext2 or 3

Can anyone help

Cheers

Ryza

Did you initialise your USB/HDD as at step 1 of the instructions? Including restarting your machine?
 

wooshman

VIP Member
Thread starter
That error message points to either a drive not being initialised or the location for timeshift being set incorrectly. Check the latter first following the instructions.

The location for timeshift needs to be: /media/hdd/timeshit

The cam being started was not the cause of the error, just coincidence.
 

Bizz

Newbie
The version v3 for h2s does not work on the 2s due to a different file structure.
Woosh will be doing a v3 for the 2s in the near future so you will have to wait for it to be tested and then uploaded for use.

I hope it's the very near future so I can stop checking every few hours [emoji16]


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

dj9928

Newbie
Was going well here until I get errors about timeshift then I went to update feeds and get a not enough space error, then we have had 2 blue screen of death IE crashes
 

dj9928

Newbie
OK have all working but PICons not working, tried 2 different type and flushed cache and reboot but not working. Any ideas? Great otherwise.
 

jazzyjas

Newbie
where did you find the ftp i am setting up several boxes keep findind this same problem over & over

---------- Post Merged at 02:15 PM ----------

where did you find the ftp please as have had this issue over & over cant get line on box tried new lines everything
 

PUTTNEY

Newbie
please can you highlighte remove usb because fools like me keep forgetting and it re flashes (school boy error on my acount lol ) nice build though thanks
 

Ryza

Newbie
Hi wooshman.

Thanks for the help....very much appreciated on this amazing build....

Might even buy another box and try myself ....and get a line on here....top work mate..

Might try an h2s I assume it's just as easy..

Ryza
 

benijofar

Admin
Staff member
TK Supporter
where did you find the ftp i am setting up several boxes keep findind this same problem over & over

---------- Post Merged at 02:15 PM ----------

where did you find the ftp please as have had this issue over & over cant get line on box tried new lines everything

Try downloading dream-explorer via plugin menu.
This allows manual editing and you can put lines in via the remote.
Menu/plugins/dream-explorer/usr/keys ok and the cam files are there for use.

---------- Post Merged at 05:41 PM ----------

Hi wooshman.

Thanks for the help....very much appreciated on this amazing build....

Might even buy another box and try myself ....and get a line on here....top work mate..

The H2Sv3 install from fresh can be done in ten minutes !
The difference between the boxes is very noticeable and well worth the extra money.
V3 does everything except make a cuppa and that is still being looked at !!..lol
 
great guide thanks

i had a long issue with ftp not working. so a link to a guide would have been great.

however it was a few reboots that fixed the issue. router reboots to get it to work

all up and running now mostly thanks to this guide
 

itsdutts

Member
TK Supporter
i have just installed wooshman openATV everything went well except there is no newcamd.list file can i just edit and create a file and then insert line details in that
 

MaverickWar

Newbie
Having an issue with this build... every so often I start my box and it has toggled the cccam off. if I toggle on and click start... it counts down to 2 and then finishes. if I shutdown box and reboot sometimes it works and sometimes it doesn't... anyone know what would be causing the cccam issues?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
 

dj9928

Newbie
Not sure if I should ask this here or create a thread but anyway I am running Woosh, How do I go about adding Irish channels such as TV3, RTE etc? I am in Northern Ireland, if I change to ROI the channels are all over the show, 1 should be RTE 1, 2 should be RTE 2, 3 TV3 etc etc but its not like this, the channels are there but scattered all over the place in a random order
 
Installed all perfectly but wanted to get rid of hd channels that cant view so changed settings in autoboquets and now SD sky1 sky living Atlantic are missing from entertainment boquet ? Thanks

Been a vix user for so long all this is a little strange lol. But prefer it already
 
Status
Not open for further replies.
Top