1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New image problem

Discussion in 'General Satellite Discussion' started by scouse645, Dec 21, 2016.

  1. scouse645

    scouse645 Registered

    186
    13
    18
    {watching TV
    northants
    Hi, just trying a new image on my gigablue quad and i can't work out how to get a softcam on there, anyone able to assist with this? i should have mentioned that the image is openmips.
     
  2. moshibeth

    moshibeth TK Veteran

    2,119
    628
    133
    Male
    {roofer
    hampshire
    Never used that image but look in plugins under softcams to see if thet are in there or you will need to download them and ftp them over to the box
     
  3. scouse645

    scouse645 Registered

    186
    13
    18
    {watching TV
    northants
    No softcams in plugins.
     
  4. strongy67

    strongy67 Registered

    1
    0
    1
    hello all having similar issues any help appreciated
     
  5. moshibeth

    moshibeth TK Veteran

    2,119
    628
    133
    Male
    {roofer
    hampshire
    Then you will have to download them,Shoud be in the downloads section on here
     
  6. Janso

    Janso TK Veteran

    1,776
    267
    103
    Male
    I'm guessing it's an OpenATV image. They no longer have softcams in their plugins as standard for some reason.
     
  7. moshibeth

    moshibeth TK Veteran

    2,119
    628
    133
    Male
    {roofer
    hampshire
    Take a look at the link below and look at post 16 by kiddac
    [h=3]cccam 2.3.0[/h]