iptv stopping

dougy b

Registered
hi everyone can anybody tell me why my iptv starts to freeze if I go up a channel then back down it starts working ,my box is a zgemma h5 enigma 2 with openatv and infinity
 
Sponsored Links

dougy b

Registered
is it doing this on all your channels or specific ones? how long does it take to freeze? seconds minutes ?
Yes i can do it within seconds or it will work ok for 20 mins then it freezes it will not start working un less i go up or down a channel i watch i us channel volicity and its worse on that one
 

allrounder55

Registered
ive seen this happen before its sometimes the display settings on a zgemma especially if its fhd also it could be leaning to a provider issue has it always done it or only since being with your provider?
 

dougy b

Registered
ive seen this happen before its sometimes the display settings on a zgemma especially if its fhd also it could be leaning to a provider issue has it always done it or only since being with your provider?
how do I know if the display settings are wrong, I put service app on but it made little or no differance
 

allrounder55

Registered
Menu/setup/system/A/V settings
Change mode to 1080p or whatever resolution you want to use, and press green to save.
Also make sure automatic resolution is set to disabled.
 

dt99

TK Veteran
Get a test sub from someone else, if that works then you have you answer. Could just be a bad sub.
 

NazoDoop

TK Veteran
I know exactly how to fix this, i used to have it until i did the following...

Get the service app, locate it in the usage and gui menu, change player to EXT3 5002
Then go into suls ( m3u2bouquet manager ) find the provider, change the stream type to 5002
 

dougy b

Registered
I know exactly how to fix this, i used to have it until i did the following...

Get the service app, locate it in the usage and gui menu, change player to EXT3 5002
Then go into suls ( m3u2bouquet manager ) find the provider, change the stream type to 5002
Mine is showing 4097 i trg to change but the othef lovely thing happened the box crashed 337 assertion failed
 

dougy b

Registered
If left makes it crash then try going right.
in setup on the right it says service app then under neath player which is exteplayer3 then you go down a bit serviceMP3[4097] next line extplayer3 on left 49
does this make sense
 

NazoDoop

TK Veteran
in setup on the right it says service app then under neath player which is exteplayer3 then you go down a bit serviceMP3[4097] next line extplayer3 on left 49
does this make sense
Enigma2 Playback System : service app
Player : EXTE3 Player

set it like that.

Are you using Suls ( M3U2Bouquet Manager ) ?
 

dougy b

Registered
Don't know anything about that app sorry. Ask your provider if its possible to change stream type to 5002
he"s a bit of a d**k if you complain about something you don't get any contact from him.i kept asking about the box freezing he said it was at my end about a month ago it worked great back half of last week it went tits up you could"nt watch anything then all of a sudden sat morn it started getting better bit it does it about every 30 seconds I feel sorry for my mate his zgemma stopped working he thought it was nackered sio I got him sighned up with the guy I use I saw him today he said when he was with other provider it never froze now he is like me

any way thanks for your time brill
 

dougy b

Registered
he"s a bit of a d**k if you complain about something you don't get any contact from him.i kept asking about the box freezing he said it was at my end about a month ago it worked great back half of last week it went tits up you could"nt watch anything then all of a sudden sat morn it started getting better bit it does it about every 30 seconds I feel sorry for my mate his zgemma stopped working he thought it was nackered sio I got him sighned up with the guy I use I saw him today he said when he was with other provider it never froze now he is like me

any way thanks for your time brill

I might try the one on here for a trial
 
Top