SportsnationHD not working after reflash

ciaran_mc

Member
I reflashed my box so I could talk a friend through reflashing his over the phone and when I reinstalled tsmedia and sportsnationHD it no longer plays the streams. Any one got any ideas? It was working perfectly before the reflash

Sent from my E5823 using Tapatalk
 

ciaran_mc

Member
Thread starter
Is Sportsmania showing in Tsmedia?
Tsmedia had disappeared after the reflash so I put it back on and ftp'd sportsmania on. Everything looks exactly like before the reflash now except the streams don't play. It goes into the stream but the screen stays blank

Sent from my E5823 using Tapatalk
 

ciaran_mc

Member
Thread starter
Yes and yes, all is as it was before the reflash. The screen just stays blank when it goes in to play the stream. Proper driving me mental cause it was working perfect before the reflash

Sent from my E5823 using Tapatalk
 

ciaran_mc

Member
Thread starter
Can u take a screen shot of the settings.
204c310e96e79b70c9e94f8c33ec8c2e.jpg

a106de428375a47a6d4034cb8ff914c5.jpg

Sorry it took me so long. Any ideas?

Sent from my E5823 using Tapatalk
 

ciaran_mc

Member
Thread starter
Any idea how to search for older versons? It just shows the current version on that screen. Thanks
 

ciaran_mc

Member
Thread starter
I had the same problem with Sportsmania, I solved it by going back to one of the older builds.
you can find all the builds for Sportsnation here https://github.com/Willowsportsmania/SportsMania/tree/master/zips/plugin.video.sportsnationhdtv

Just try an older one and see, I went back about 4 builds before one worked.
Could you tell me how to find older builds? When. I follow that link it takes me to the build I have but I can't see any older ones. Thanks on advance

Sent from my E5823 using Tapatalk
 

ciaran_mc

Member
Thread starter
I see them on my phone when I click that link, I'll try again on the laptop. Cheers

Sent from my E5823 using Tapatalk
 
Top