WooshBuild Blue screen crash on initialising USB temporary fix

grog68

VIP Member
Forum Supporter
the box shouldn't have a password, login with username root, you should not then be prompted for password.
 

mrpukka

Registered
So I followed the instructions flashing a H9S
Set up did not continue after selecting no to initialize USB as mentioned in the instructions on page 1
No option to list freesat channels either and autobouquets did not run so channels all over the place

Does anybody know where the settings are to change providers as just want freesat listed only. No auto bouquets listed anywhere or has anybody got a backup of woosh infinity with freesat channels listed and wbsly skin ?

When box reboots, it goes back to the USB initialization screen, over and over again.

Previously had boxes crashing when selecting skin also on H9S (any skin)

Woosh infinity used to work great, just run command and follow instructions but now seems to be quite buggy. I cant sort out channels or sort the USB initialization. Close to headbutting the bloody thing


Thanks in advance
 
Last edited:

Mb01

Registered
hi all,

i ve got a z gemma star 2s box i want to be able to use iptv service on it , i ve been told i need to install wooshield infinity ?? and advice how i do this ??
 

c11cha

Registered
Hi guys, I’m trying right now to update the Zgemma H2s onto infinity. I successfully updated to atv 6.3 but now it’s stuck on installing plugins.... any advice? It’s just running through scripts and says “can’t create” nearly every script. Been doing that now for 35 minutes
 

bazcfc1

VIP Member
Forum Supporter
Hi guys, I’m trying right now to update the Zgemma H2s onto infinity. I successfully updated to atv 6.3 but now it’s stuck on installing plugins.... any advice? It’s just running through scripts and says “can’t create” nearly every script. Been doing that now for 35 minutes
Press exit mate and install manually
 

c11cha

Registered
Ok it’s popped back to selecting a skin......I’m after WBfreesat..... but there’s an exit (red button) choice now..... what to do?
 

GM1965

Registered
i have installed openatv 6.3 then wooshbuild infinity but every time i get to initialising hdd it goes into blue screen and restart. ive tried 8gb pen drive used to run openatv set up and also the 1TB drive i have normally as back up as HDD and none work.

did the exit and seperate initialisation that works but when i go to exit i have no idea how to go forward as get black Wooshbuild Infinity screen.

any advice would be welcome how to tp progress set up! thanks in advance
 

GM1965

Registered
Did you try reboot the box to start the infinity install again?
Yes reloaded openatv 3 times and then wooshbuild infinity from openwebif and every time i get to initialisation it goes wrong then doing work around leaves as noted previously and no progress to plugins etc
 

zack

Registered
Do not try to install click on the red button and it will get you back on woosh, everytime my box reboots it crashes, if i try to download usb, i just miss it out hit RED button, hope that helps.
 

makido

VIP Member
Forum Supporter
Once you have initialised your USB restart the box. This will bring back the infinity setup page, where you can continue with the install
Or as said above select NO on initialise and carry on with the setup. You can sort your USB out when its all done
 

GM1965

Registered
Once you have initialised your USB restart the box. This will bring back the infinity setup page, where you can continue with the install
Or as said above select NO on initialise and carry on with the setup. You can sort your USB out when its all done
The problem i have with that is i end up with a creen with Wooshbuild Infinity in black and no options to continue with set up!
 

makido

VIP Member
Forum Supporter
reflash It with ATV and run the infinity command again. If you select NO on initialise does it complete the setup?
 

GM1965

Registered
reflash It with ATV and run the infinity command again. If you select NO on initialise does it complete the setup?
I have done that 3 times and also initialised HDD itself ok and restarted and when i press exit at initialise i get the black screen with Wooshbuild Infinity and no progress to click. If i click to move forward it goes to TV and no prompts
 
Top