WooshBuild Wooshbuild Infinity Support Thread


Status
Not open for further replies.

makido

TK Veteran
Forum Supporter
Hi, does this fix the back up issue for the HD51 also? Or just the multiboot issue?

If so, is there any updated need to fix the current crashing when full backup is attempted.
It fixed the backup issue on my h7, so I would think so
You would have to run the infinity setup again though to get the fix
 

formandvoid

TK Veteran
Forum Supporter
With larger hdd you don't need to use a swap file and I generally only use a swap file on boxes with small drives.
 

macca40

Registered
Using Zgemma h2s with WB Infinity got all setup come to put Digibit vpn adder for WB but cant get it to refresh IP address when i press 4 to refresh.
Any help please.
 

pabloescaban

TK Veteran
Forum Supporter
Hi

Currently using WB 7 with no problems.

Is there any benefit in upgrading to WB Infinity?
it's not obligatory to upgrade and if your setup works ok, it's entirely up to you.
But there's no support or updates available for your current build and when something goes wrong or stops working, then you'll need to use infinity...if this happens to occur at an inopportune moment, like cup final day, or an hour before your favourite TV show or movie you've been looking forward to, you'll wish you'd upgraded when you had more time.
That said, it probably only takes 25 mins to upgrade to infinity and 15 of those are spent scanning for channels
 

c11cha

Registered
Happy new folks, not had to come on in a while (which is fabbydoo)but just wondering if the E2iPlayer has stopped updating? There used to be an update nearly every second day but there’s been none in ages.
 

grahamer67

TK Veteran
Forum Supporter
Happy new folks, not had to come on in a while (which is fabbydoo)but just wondering if the E2iPlayer has stopped updating? There used to be an update nearly every second day but there’s been none in ages.
The creator is not updating it anymore and there is a thread on it , but there is new content still going onto it, there are new movies being added and new episodes of tv shows, for how long this will continue, nobody really knows.
 

c11cha

Registered
The creator is not updating it anymore and there is a thread on it , but there is new content still going onto it, there are new movies being added and new episodes of tv shows, for how long this will continue, nobody really knows.
Thanks for the info, I’ll go try find the thread
 

DavidWhoever

Registered
Sorry for double post as originally posted in Zgemma section but was pointed here
Hi
There's probably an easy solution for this or I'm doing something wrong.
I am trying to get VPN working on my Zgemma H5.2S using my Nord account , Wooshbuild infinity & easy VPN for Wooshbuild plugin.
I go through the setup -select provider (Nord) ,enter my user name and password , save details and then start VPN . This seems to work as the bars go green but how do I minimise this or leave page and leave the VPN running ,as whatever button I press seems to turn off the VPN.
I have downloaded the plugin IP checker (which is supposed to check the external IP address of box) and my IP stays the same.
I have seen Digibit specific VPN adder and that seems to have an option to start VPN on boot but not the multi-account (4VPNs) version.
hope you can help and thanks in advance as I am still thinking of upgrading box and wanted to test run a few things ,so it is smooth sailing when I do upgrade
 

c11cha

Registered
Sorry for double post as originally posted in Zgemma section but was pointed here
Hi
There's probably an easy solution for this or I'm doing something wrong.
I am trying to get VPN working on my Zgemma H5.2S using my Nord account , Wooshbuild infinity & easy VPN for Wooshbuild plugin.
I go through the setup -select provider (Nord) ,enter my user name and password , save details and then start VPN . This seems to work as the bars go green but how do I minimise this or leave page and leave the VPN running ,as whatever button I press seems to turn off the VPN.
I have downloaded the plugin IP checker (which is supposed to check the external IP address of box) and my IP stays the same.
I have seen Digibit specific VPN adder and that seems to have an option to start VPN on boot but not the multi-account (4VPNs) version.
hope you can help and thanks in advance as I am still thinking of upgrading box and wanted to test run a few things ,so it is smooth sailing when I do upgrade
As far as I know you press exit (red button) twice and it should be running in the back ground. A way I test it is to put the channel you’re watching onto one that’s getting unblocked by your provider or iptv and it freezes for a bit then works again on the new IP
HTH
 

DavidWhoever

Registered
As far as I know you press exit (red button) twice and it should be running in the back ground. A way I test it is to put the channel you’re watching onto one that’s getting unblocked by your provider or iptv and it freezes for a bit then works again on the new IP
HTH
Thanks for your reply , When I press the red button the bars go red (as if switching off vpn) but I am now wondering if something in my setup is stopping the vpn starting in the 1st place ,as the channel I am on stays stable and doesn't freeze, stutter and restart. The bars go green to suggest the vpn is switched on but with no stutter (even chosing a long distance US vpn) . I have removed old setups , restarted, uninstalled and reinstalled and still no luck
 

c11cha

Registered
Thanks for your reply , When I press the red button the bars go red (as if switching off vpn) but I am now wondering if something in my setup is stopping the vpn starting in the 1st place ,as the channel I am on stays stable and doesn't freeze, stutter and restart. The bars go green to suggest the vpn is switched on but with no stutter (even chosing a long distance US vpn) . I have removed old setups , restarted, uninstalled and reinstalled and still no luck
I do remember reading somewhere that even though you “exit” the VPN screen and the bars go red, it’s still active in the background. Hopefully a more clued up Mod might be out the pub soon to reply

It freezes a tad on my card share sub but not sure it’s the same with IPTV .
 

makido

TK Veteran
Forum Supporter
Thanks for your reply , When I press the red button the bars go red (as if switching off vpn) but I am now wondering if something in my setup is stopping the vpn starting in the 1st place ,as the channel I am on stays stable and doesn't freeze, stutter and restart. The bars go green to suggest the vpn is switched on but with no stutter (even chosing a long distance US vpn) . I have removed old setups , restarted, uninstalled and reinstalled and still no luck
If the config file you have chosen is no longer working, this will show as running/working (green) but your ip wont change.
If you connect to a country and the bars stay red this means your username or password is incorrect.
Ignore what the plugin says when you start the vpn, can you get your ip to change when you chose a country?
 

manjeet

Registered
Hi wooshbuild guys I have update my zgemma H2s to wooshbuild infinity today . Upgrade is successful but I keep getting welcome to wooshbuild banner all the time. It's now 2 hours I have restarted box few time but it's not going away. Any help will be much appreciated. Thanks in advance
ManjeetScreenshot_20190112-144636.png
 
Status
Not open for further replies.
Top